Teamontwikkeling


Teambuilding, projectteam en/of verandermanagement

&

de Blauwprint methodiek

 

 

Persoonlijke groei - ook binnen teamprocessen - vraagt om te kijken naar wat speelt en aandacht vraagt. Met een bedrijfs -of organisatieopstelling wordt de dynamiek binnen je bedrijf of organisatie zichtbaar. Het is een andere - systemische - manier van kijken en benaderen. Elk bedrijf en elke organisatie heeft - net als een gezin en familie - een eigen systeem met eigen patronen en eigen kenmerken. Om te komen tot verandering is het belangrijk het systeem te zien met alle patronen en daarop te reageren.

 

Opstellingen geven je inzicht, kunnen de diepere lagen in de dynamiek van je organisatie doorgronden en zetten aan tot beweging.

 

                                                                                      Persoonlijke aandacht voor je Team, Projectgroep en/of Organisatie

                                                                                     Wat aandacht krijgt groeit

 

Creatief brainstormen

 

Zandstormen doet - bijna letterlijk - het stof opwaaien zodat zichtbaar wordt wat verscholen ligt. Dat doen we met beelden, ondersteund door woorden. Door het werken met de miniaturen en een tafelzandbak word je al snel uit je denken gehaald en krijgt je onbewuste de ruimte om op te gaan in het spel. Beren verliezen hun kracht en nieuwe wegen worden begaanbaar. Kansen ontstaan,
je hebt de eerste stappen gezet en je doel visueel gemaakt.

Het is een dynamische en speelse manier om in gesprek te gaan met als resultaat bewustwording en een overzichtelijk beeld van de mogelijkheden
Een zandstormsessie kan in groepsverband en individueel worden ingezet.

 

 Bel of mail me:

              

                       Wil je meer grip op je ideeën en nieuwe mogelijkheden verkennen?

     

                                                                                             Duik dan mee in het zand en

                                                                                   verwonder je over de parels die je vind

Teamontwikkeling

 

De Teamprint is een krachtig middel om actiegericht de onderlinge samenhang binnen de organisatie zichtbaar te maken. Het geeft je in inzicht in de huidige situatie en is daarmee het vertrekpunt - de blauwdruk - om je vraagstuk verder te onderzoeken en tot gezamenlijke doelen te komen voor de toekomst.
Het werken met het materiaal - de miniaturen en een tafelzandbak - laat dat zien, wat woorden niet altijd kunnen zeggen. Er komt inzicht in de werkelijke situatie. Dit wordt binnen het team gedragen en gedeeld. Door dit met elkaar te doen creëer je eenheid en samenhang.

 

Sta jij open om met je team een positief gesprek aan te gaan?